DOWNLOAD DE INFOGRAPHIC


Wij geloven dat hennep de toekomst is. We geloven ook dat het vandaag de dag belangrijker dan ooit is te weten hoe producten worden gemaakt. Om deze reden hebben we een visuele presentatie gemaakt van de reis die hennep aflegt; van het gewas naar de naar de ontwikkeling van hennepstoffen. Deze presentatie stelt je in staat te leren over de voordelen en de schoonheid van hennep.

De textielindustrie is uitgegroeid tot een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Dit moet veranderen. Huidige grondstoffen voor de meeste textielproducten beschadigen de planeet onherstelbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld meer plantaardige vezels moet gebruiken om beter en duurzamer textiel te ontwikkelen. Daarom willen we consumenten informeren over de noodzaak van het produceren van duurzamere producten. We willen onze kennis en waardering voor hennep als grondstof voor textielproducten delen met de wereld, aangezien het veel ecologische voordelen en oplossingen biedt.

Hennep als grondstof biedt een uitstekende oplossing voor het verminderen van vervuiling in de textielindustrie. Hennep heeft minder water nodig in de teelt, het verbouwen van het gewas en het verwerken van vezels tot stoffen, in vergelijking tot katoen. Dit wordt over het algemeen gezien als het meest belangrijke aspect voor het produceren van duurzame producten. Hennep groeit erg snel en staat ook wereldwijd bekend om zijn natuurlijke groei-efficiëntie. Het hennep gewas heeft een minimale hoeveelheid land en water nodig, daarnaast heeft het geen kunstmatige meststoffen nodig. De plant is ook van nature beschermd tegen insecten en ongedierte, als gevolg heeft het weinig tot geen pesticiden en geen herbiciden nodig. Samen maken deze ecologische voordelen hennep tot het meest milieuvriendelijke gewas op aarde.

Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van hoogwaardige textielproducten van hennepvezels. Voor ons is hoogwaardig het leveren van optimale kwaliteit en superieure comfort. Echter betekent het misschien nog meer daadwerkelijk betere producten maken, echte waarde bieden, zonder het milieu in gevaar te brengen. Samen kunnen we een balans creëren tussen mensen, aarde en de economie.


DOWNLOAD DE INFOGRAPHIC