De HMPLB website is eindelijk live! We hebben hard gewerkt om ons doel te behalen en zijn trots op het resultaat. Via de website is het uiterst makkelijk voor mensen om orders te plaatsen.

Hennep Verkennen

HMPLB is een acroniem voor Hemplab. HMPLB staat voor innovatie, duurzaamheid en hennep. Het verkennen van hennep is een van onze belangrijkste taken. We investeren onze energie in het onderzoeken van de mogelijkheden en innovaties van hennep met betrekking tot textiel. We zien hennep als een stof voor het leven en streven ernaar jou te inspireren om te investeren in verantwoorde producten. Samen kunnen we een betere en duurzamere wereld vormgeven!

HMPLB producten

Wij ontwikkelen hoogwaardige op hennepgebaseerde textielproducten voor dagelijks gebruik. Onze reis begint met beddengoed en boodschappentassen. Je kunt deze producten nu bestellen op onze website! Door middel van onderzoek en innovatie in hennepstoffen, richten wij ons erop ons assortiment voor jou te verbreden. We hopen dat je op een dag je hele woning en kledingkast kunt inrichten met producten van henneptextiel.

Kwaliteit & Comfort met organische vibes

HMPLB staat voor kwaliteit en onze producten worden ontworpen voor uiterste comfort. We gebruiken de schoonheid van de natuur als een eindeloze bron van inspiratie. Al onze producten geven dan ook een organisch gevoel af. De kleuren die we gebruiken zijn gebaseerd op natuurlijke, aardse en organische elementen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een groot onderdeel van HMPLB. Elke afdeling binnen de organisatie is ingericht om zo min mogelijk impact op de aarde te hebben. Van onze productie tot onze kantoren, kiezen we voor een duurzame oplossing met minimale schade aan de natuur. Er bestaat een fijne balans waarin we kunnen nemen zonder onherroepelijke gevolgen. HMPLB wil bijdragen aan het balans tussen de mens, aarde en economie.

ONZE 4 PILAREN VAN DUURZAAMHEID