Wij promoten hennep omdat wij erin geloven dat deze grondstof de textielindustrie, de mode industrie en zelfs de wereld kan veranderen.

Wij kunnen dit echter niet alleen, daarom streven we ernaar een organisatie te bouwen waarin jij betrokken en geïnformeerd wordt over hoe wij onze grondstoffen gebruiken. We kiezen onze partners selectief uit en zorgen ervoor dat geen grondstoffen verloren gaan binnen onze waardeketen. Het milieu wordt gedurende alle stappen van ons werk beschermd.

Wij willen een hechte community opbouwen waarin iedereen dezelfde missie en levensnormen deelt. Omdat het erg belangrijk is om te verbinden met gelijkgestemden, delen wij voortdurend de stappen van onze reis, onze gedachten en ideeën, zodat jij er een deel van kan uitmaken. Gedurende vele brainstormsessies zijn wij bezig geweest met waar HMPLB voor staat als merk. Wij vinden dat HMPLB als merk een extensie is van onze eigen persoonlijkheden en willen daarom ook onze brand identity graag met jullie delen, zodat jullie ons ook beter leren kennen. Wel evolueert onze brand identity voortdurend net zoals wij zelf, onze merk en onze community evolueert.

Onze brand identity is gebaseerd op de brand archetype analysis en levert de belangrijkste bouwstenen van onze brand identity. Laat ons weten wat je ervan vindt.