Wij connecten graag met mensen die onze visie en waarden delen. Door samenwerking geloven wij dat we prachtige dingen tot stand kunnen laten komen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen en bedrijven welke ook streven naar een balans tussen mensen, aarde en economie.

Een van onze doelen is jouw huis te kunnen verrijken met duurzame hennep producten. Gedurende onze reis zijn we een geweldige interieurdesigner tegen gekomen die mensen inspireert en helpt bij het duurzaam inrichten van hun woning. Namelijk: Jildou Heida! Wij zijn enthousiast om te kunnen vertellen dat we een samenwerking met Jildou en haar onderneming “DITISDIL” hebben kunnen beginnen. Wij vinden dat haar smaak, stijl, waarden en algehele interieur design filosofie prachtig matchen met ons.

Introductie DITISDIL



“Mijn hele leven ben ik al bezig met interieur. Zo tekende ik vroeger alleen maar huisjes en interieurs of meubels. Speelde ik oneindig lang De Sims om huizen te bouwen en ontwerpen en veranderde mijn slaapkamer regelmatig wat indeling en kleur betreft en maakte ik al veel zelf. En daar is de laatste jaren niet veel in veranderd. Behalve dat het allemaal (gelukkig) een tikkeltje professioneler is geworden.

Na een aantal jaren Wonen&Co de beurs georganiseerd te hebben in Groningen, werd het tijd om nog directer met mijn grote passie aan de slag te gaan.

Een jaar later heb ik de opleiding Interieurarchitectuur- en ontwerp succesvol afgerond en inmiddels tientallen mensen blij gemaakt met het creëren van een fijn thuis.Ik houd van eenvoud, speels, kleur en het liefst met een dikke knipoog hier en daar. Verder heb ik een groot hart voor de wereld waar we op leven. Ik maak daarom graag gebruik van natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige materialen en combineer het liefst zoveel mogelijk items die je nu al hebt (en blij mee bent).

En niet geheel onbelangrijk: het draait allemaal om jou! Om van jouw huis echt je thuis te maken. Niks geen showroom, maar een fijne en persoonlijke omgeving. Ben jij klaar voor jouw thuis?”


Dus zoek jij ook iemand om je te helpen jouw woning op een natuurlijke, duurzame en simplistische manier in te richten, dan is Jildou Heida degene die je moet hebben! :)