Zoals jullie weten zijn wij continu op zoek naar partners die onze passie voor duurzaamheid delen en die matchen met ons bedrijf en onze producten. Zo zijn we nu ook terecht gekomen bij Kim van Studio K2K! Kim is een creatieve en vooral gezellige vrouw met een goed oog voor woninginrichting. Daarom zijn wij ook enthousiast om met haar samen te mogen werken en zullen onze producten voortaan ook worden meegenomen in haar interieuradviezen. 

Woninginrichting is meer dan alleen een product kiezen en er een leuk plekje voor vinden in je huis.
Lees gerust verder om meer te weten over Kim.

Studio K2K inspiratie

Kim heeft een unieke kijk op interieur design en haalt vooral haar inspiratie uit Zweden.  De combinatie van een betoverende natuur met het Zweedse design. De lucht, het licht, de ruimte en de rust. Het komt allemaal terug in haar veelal moderne ontwerpen.

Zweedse interieur ontwerp gaat vaak gepaard met duurzaamheid. Daarom sluiten onze producten goed aan met de design filosofie van Kim. Gelukkig deelt zij deze mening ook en werkt ze graag samen met duurzame merken. Recyclede materialen, meubels of accessoires doen namelijk niets af aan kwaliteit en uitstraling. Sterker nog, het voegt iets toe.

Bij Studio K2K kan je terecht voor interieuradvies maar ook praktische huisvragen zoals . 

  • Welke kleur verf past er goed op deze wand?
  • Hoe breng ik meer sfeer in huis?
  • Is deze meubelindeling wel ideaal of is er ook een andere indeling mogelijk?


  • Met de groeiende interesse in duurzaamheid hopen wij dat we veel mensen blij mogen maken met lokale, duurzame en bewuste producten voor jouw huis. Want hoe mooi is het om een steentje bij de dragen aan een schone planeet en tegelijkertijd te genieten van jouw prachtige interieur.


    Ben je benieuwd naar Studio K2K? Ga dan eens gezellig bij Kim op de koffie en laat je verassen!