Over Ons – HMPLB
Close
Het is onze missie om de wereld de schoonheid en eindeloze potentie van hennep te tonen

Onze MissieHet is onze missie om de wereld de schoonheid en eindeloze potentie van hennep te tonen. Tegelijkertijd willen we jou de noodzaak tonen de natuur te beschermen door verantwoorde productie en consumptie te steunen. Wij dromen van een wereld waar er een balans is tussen mensen, aarde en de economie. Samen kunnen we deze wereld vormen.


ONS VERHAAL

Onze hennepreis begon in een klein dorp in Nederland. Drie vrienden, genaamd: Rene-Emanuel Turcas, Siew-Joe Lee en Desley Mooij, van diverse achtergronden en perspectieven kwamen samen door een gedeelde passie voor ondernemerschap, een liefde voor de natuur en de wil om een langdurige positieve impact op de wereld te hebben. Een vonk van inspiratie bracht ons naar het begin van onze hennepreis. Zoals een zaadje waar een plant uit voortkomt, kwam uit deze vonk het bedrijf HMPLB voort.


WIJ MAKEN PRACHTIGE PRODUCTEN VAN HENNEPVEZELS

Wij kwamen erachter dat hennep als grondstof veel milieuvoordelen heeft ten opzichte van de meeste momenteel gebruikte grondstoffen. Door onderzoek en kennisdeling verkent HMPLB de potentie van productie met hennepvezels. Samen met onze partners streven we er continu naar de kwaliteit en comfort van onze producten te verbeteren. Graag willen wij jullie allemaal uitnodigen op onze reis, ontdek de schoonheid en eindeloze potentie van hennep samen met ons. Wij hopen dat op een dag jouw huis en kledingkast verrijkt zal zijn met prachtige hennep producten.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
ONZE KERNWAARDENUitzonderlijke kwaliteitWij ontwerpen producten met ultiem comfort die een leven lang meegaan.
Circulair en duurzaamBij elke beslissing houden we rekening met de Aarde en de Natuur.
EthischWij zullen altijd ethisch verantwoorde keuzes maken.


DUURZAAMHEID