Circulaire Economie – HMPLB
Close
Wij streven naar minimalisering van afval binnen het ontwerpproces.


MINIMALISEREN VAN AFVAL


Een circulaire economie gaat niet alleen om recycling en hergebruik van producten. Het gaat er nog veel meer om producten in een dusdanige manier te ontwerpen en ontwikkelen zodat er zo min mogelijk afval ontstaat. HMPLB streeft naar een volledig circulaire waardeketen. Om dit te behalen, richten wij onze ontwerp en ontwikkeling op het minimaliseren van afval. HMPLB investeert tijd in het ontwikkelen van afvalvrije patronen, het gebruiken van verantwoorde verpakking, het optimaliseren van logistiek en zal altijd blijven evolueren om efficiënt mee te groeien met de behoeftes van klanten.

Daarnaast willen wij graag hergebruik stimuleren, dus onze klanten krijgen kortingscodes als ze hun producten terugsturen naar ons. Zodat het product opnieuw kan worden gebruikt. Zodra het product niet meer herbruikbaar is, zal het worden gecomposteerd om deze waardevolle grondstoffen terug te geven aan de natuur.

HOE WERKT HET?


HMPLB staat voor het behouden van waarde. We hopen oprecht dat klanten onze mooie materialen en producten zullen waarderen. HMPLB helpt klanten om te zorgen voor hun producten, ook ondersteunt HMPLB klanten door reparatiediensten aan te bieden. Verder willen wij klanten stimuleren de producten na gebruik terug te sturen door hen hiervoor een kortingscode aan te bieden. Op deze manier zal er nooit waarde vergaan.

REPAREREN

Alle HMPLB producten zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Wanneer producten deels beschadigd zijn, zullen ze worden gereinigd, gerepareerd en hersteld naar hun oorspronkelijke staat.

REPURPOSE

Zodra de producten op een dusdanige manier zijn beschadigd dat ze niet kunnen worden hersteld naar de oorspronkelijke kwaliteit, zullen ze gedeeltelijk of volledig worden gerepurposed. Op deze manier wordt alle overgebleven waarde behouden.

RECYCLE

Als het materiaal op een dusdanige manier is beschadigd dat het niet hergebruikt kan worden, wordt het weer tot vezels teruggebracht door onze recycling partners. De vezels kunnen vervolgens weer worden gebruikt voor nieuwe producten.

BIOLOGISCH AFBREKEN

Hennep is een natuurlijk product, om die reden heeft het als voordeel dat het volledig kan worden gecomposteerd. Onze producten zijn op een dusdanige manier ontwikkeld dat het makkelijk is ze biologisch af te breken. Zodra de materialen niet meer gebruikt kunnen worden, worden ze gecomposteerd zodat de grondstoffen weer terugkeren naar de natuur.MEER DUURZAAMHEID