Eerlijke Productie – HMPLB
Close
Iedereen verdient namelijk een goede werkomgeving en leefomstandigheden

Eerlijke Productie


Producten (zouden) gemaakt moeten worden op een ethische en eerlijke manier, dat is ook precies hoe onze producten tot stand komen. Wij kiezen ervoor om enkel en alleen te werken met partners die hun werknemers waarderen en met respect behandelen. Iedereen verdient namelijk een goede werkomgeving en leefomstandigheden. HMPLB staat voor gelijkheid en we werken alleen met partijen welke onze normen en waarden delen.ONZE PRODUCTIEPARTNERS

Wij streven naar een harmonie tussen de economie, aarde en mensen. In onze reis zoeken we partners met deze zelfde gedachte. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we partners hebben gevonden welke onze visie begrijpen en ondersteunen. Samen kunnen we een positieve verandering maken voor de textielindustrie en de wereld.

LOCATIE
ROEMENIË

NEDERLAND


LEVERANCIERS CODE OF CONDUCT


Wij geloven in een ethische en transparante manier van bedrijfsvoering. Wij willen onze producten op een eerlijke manier produceren, met minimale schade aan de aarde en mensen. HMPLB werkt alleen samen met bedrijven die deze visie delen. Onze Leveranciers Code of Conduct laat de richtlijnen zien waar wij en onze partners ons aan houden.LEVERANCIERS CODE OF CONDUCTWij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot goede arbeidsvoorwaarden. Wij voelen ons sociaal verantwoordelijk om aan dit doel bij te dragen, als gevolg verwachten we dat alle werknemers in een goede, eerlijke en veilige omgeving kunnen werken. Dit geldt voor zowel de werknemers direct onder HMPLB als de werknemers onder de partners waar HMPLB mee samenwerkt.

Wij verwachten dat werknemers eerlijk worden vergoed voor hun diensten. Hierom werkt HMPLB alleen met fabrikanten samen die hun werknemers een eerlijke loon biedt voor hun diensten. Wij geloven dat eerlijke lonen financiële stress vermindert en dus leidt tot betere levens en een betere economie.

HMPLB gelooft in eerlijke prijzen in het algemeen. Dit betekent dat wij onze partners een eerlijke vergoeding bieden voor hun diensten, zodat onze partners hun werknemers een eerlijke compensatie en goede arbeidsomstandigheden kunnen bieden. Vanwege onze transparantie weten onze klanten precies waar ze voor betalen; een hoogwaardig product, geproduceerd onder goede omstandigheden voor een eerlijke prijs.


HMPLB betaalt zijn fabrikanten een eerlijke prijs voor hun producten en diensten, zodat de fabrikanten hun werknemers een eerlijke loon kunnen bieden voor hun werk. Als gevolg hiervan weet je altijd zeker dat het product dat je koopt van HMPLB ontwikkeld is in een gezonde en eerlijke omgeving. Daarnaast weet je ook zeker dat alle betrokken partijen een eerlijk deel hebben ontvangen van de prijs waar je voor betaalt. Zo dragen wij samen bij aan een balans tussen mens, aarde en economie. Uiteindelijk moeten we samen met zijn allen samenwerken om deze aarde eerlijk en in balans te houden.


MEER DUURZAAMHEID