Hennep Stoffen – HMPLB
Close

Hennep Stoffen

Het is voor bedrijven ook mogelijk om rechtstreeks onze hennepstoffen te kopen. Onze hennep stoffen zijn 100% organisch gekweekt, geoogst en verwerkt op Europese grond.Waarom hennep?

Hennep staat bekend als het meest milieuvriendelijke gewas. Het verbruikt minder water, minder land en weinig tot geen pesticiden om te kweken en oogsten, dan andere veelgebruikte gewassen voor vezels. Om deze reden laat het dan ook de kleinste ecologische voetafdruk achter op onze planeet.


Eigenschappen van hennep stoffen

Hennep stoffen kunnen gebruikt worden om vrijwel elk textielproduct te maken. Ze zijn een uitermate geschikt alternatief voor de meest gebruikte stoffen zoals bijvoorbeeld katoen. Hennepstoffen zijn:

- Antibacterieel
- UV resistent
- Sterk en duurzaam
- Voelen zacht en natuurlijk aan
- Absorberen water
- Ademend, dus perfect voor zomerkleding en beddengoed

Kleuropties

Verven – Al onze stoffen zijn geverfd met milieuvriendelijke verven. Er is geen chemisch verf gebruikt en de gehele verwerking wordt gedaan met het oog op ons milieu, zonder negatieve bijwerkingen voor de natuur.

Vraag een samplepack op

Mocht je wellicht geïnteresseerd zijn in onze stoffen en deze willen kopen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hmplb.nl. Hier kunt u ook een samplepack (€14,95) aanvragen.