Recycle – HMPLB
Close


Recycle Korting


We hechten veel waarde aan ons materiaal en onze producten en we hopen dat u dat ook doet. Daarom willen we u helpen om ons te helpen.

Bij elke bestelling ontvang je een buy back en recycleformulier. Na gebruik kun je je item retourneren, we willen graag dat je het recycle formulier bijvoegt zodat we de geretourneerde stof kunnen verwerken. Zodra we het artikel met het bijgevoegde formulier hebben ontvangen, sturen we u een persoonlijke recycle-kortingscode, waarmee u 10% korting krijgt op uw volgende bestelling. Ja, dat is de volgende bestelling, niet alleen het volgende product.

Omdat we je echt willen stimuleren om onze producten terug te sturen, laten we je de code gebruiken bij elke volgende bestelling, onafhankelijk van de prijs. Gebruik het in uw voordeel. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook de planeet.


DOWNLOAD RECYCLE RETOURNEER FORMULIER


De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Maar maak je geen zorgen, we zullen ook verzamelpunten voor gebruikte producten hosten in onze HMPLB-pop-upwinkels, zodat je je product gemakkelijk kunt afgeven en je korting kunt ontvangen.


Help ons de planeet te helpen.