Verzenden & Retourneren – HMPLB
Close

Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

We rekenen €6,95 voor standaard verzendingen binnen Nederland. Bij kleinere pakketjes die door de brievenbus passen, rekenen wij €4,95. Alle bestellingen boven de 100,- worden gratis verstuurd.

Hoe werkt gratis verzending?

Zodra uw orderwaarde boven de €100,- uitkomt, worden de verzendkosten automatisch naar nul gebracht. U hoeft zelf niks te doen voor de gratis verzending.

Internationaal verzenden

We bieden ook internationaal verzenden aan. We verzenden onze producten buiten Nederland naar de volgende landen/continenten:

- Europa
- Verenigd Koninkrijk
- Verenigde Staten
- Canada

Als uw land of continent niet op de lijst staat, kunt u contact met ons opnemen. We zullen dan kijken naar de mogelijkheden tot verzending.

Internationale verzendkosten verschillen per order. Hierom vragen wij u contact met ons op te nemen via info@hmplb.nl voor meer informatie.

Verzendtijd

De verzendtijd binnen Nederland bedraagt 1 tot 3 werkdagen. Internationale verzendtijd kan tot 3 weken zijn, afhankelijk van het land.


Wanneer wordt mijn order verzonden?

Alle orders binnen Nederland worden verwacht binnen 24 uur verzonden te worden, binnen 1 tot 3 werkdagen worden ze afgeleverd. Voor internationale verzendingen kan het tot 3 weken duren. Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie omtrent internationale verzendingen.

Hoe kan ik mijn order traceren?

Nadat je order is verzonden ontvang je een bevestigingsemail met traceernummer. Gebruik dit traceernummer om op de hoogte van je verzending te blijven.

Welke transporteur gebruiken jullie?

We werken samen met PostNL, DHL en DPD.
Is het mogelijk om mijn order te retourneren?

Het spijt ons dat onze producten u niet bevallen. Het is zeker mogelijk om je order te retourneren. HMPLB hanteert een 30 dagen retourneergarantie. Elke order kan binnen 30 dagen geretourneerd worden, wanneer het aan de volgende voorwaarden voldoet:

- Binnen 30 dagen
- De producten zijn compleet
- De producten zijn niet beschadigd
- De producten zijn schoon en ongebruikt
- In de originele verpakking

*HMPLB is niet verantwoordelijk voor geretourneerde orders welke door de transporteur zijn verloren gegaan. Wij raden u aan uw pakket aangetekend te versturen.

Er zijn twee opties bij retourneren: terugbetaling of ruilen.

Als je voor een terugbetaling kiest, zal je geld via het door jou gekozen betaalmethode binnen 5 werkdagen nadat het retourproces is verwerkt terugbetaald worden.

Om te ruilen zullen wij u een nieuw product opsturen zodra we het oude terughebben. Als de oorspronkelijke order meer waard was dan de tweede, zullen wij het verschil via de door u gekozen betaalmethode terugbetalen. Als de tweede order meer waard is dan het oorspronkelijke, dan zult u een nieuwe factuur ontvangen via email.

Hoe retourneer ik mijn order?

Volg de onderstaande instructies om uw order te retourneren:

1. Stuur een email naar info@hmplb.nl met uw ordernummer, geef hierin aan of u wenst om te ruilen of een terugbetaling.

2.Vul het retourformulier in en stuur het tezamen met de order terug.

DOWNLOAD RETOUR FORMULIER

3. Wij zullen contact met u opnemen zodra het proces rond is.

Retouradres:

HMPLB
Sluiswachter 31
6661MV
Netherlands

Moet ik betalen om te retourneren?

De verzendkosten worden niet vergoed. Het is echter mogelijk om het product zelf af te leveren, om verzendkosten te vermijden.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra het retourproces rond is, ontvangt u een e-mail en zullen we het geld binnen 5 werkdagen terugbetalen via de door u gekozen betaalmethode.

Zijn er niet retourneerbare producten?

Alle producten kunnen geretourneerd worden, tenzij specifiek anders staat vermeld op de productpagina.